Hello monday!

3 comments


I'm back for a week now and work is already piling up! After a quiet summer, I enjoy getting new commissions and starting my illustration courses.

So to start the week, some news flashes:

Extra illustration course
There are so many applications that I'm trying to start and extra illustration course on wednesday. This means you can join a class from 18.00-19.30 or from 19.30-22.00. For more information, see the UCK website or contact the UCK administration.
Update: The courses are full! I'll start new ones in February 2014.

Kim's Little Monsters at DaWanda
I opened an extra online shop at DaWanda with an online PDF illustration course and paper goods. My plan is to make more online self study illustration courses you can purchase here. I'll let you know when the time is there!

Comfort boxes XL
The pictures above are of a private commission for two custom made XL Comfort Boxes for a newlywed couple who unfortunately live far apart (we're talking different continents here).
I really enjoyed making these and plan to offer custom comfort boxes in my shop soon.

----------

Ik ben nu een weekje terug van vakantie en het werk begint zich al op te stapelen! Na een rustige zomer is het fijn om weer nieuwe opdrachten te hebben en mijn illustratie cursus te starten.

Dus, om de week te starten, wat nieuwtjes:

Extra Illustratie Cursus
Er zijn zo veel aanmeldingen voor de illustratie cursussen dat ik aan het proberen ben om een extra cursus te starten. Dit betekent dat je op woensdag je in kan schrijven voor de 18.00-19.30 les of 19.30-22.00 les. Voor meer info, zie de UCK website of neem contact op met de UCK cursusadministratie.
Update: de cursussen zijn alweer vol! Ik start met nieuwe in februari 2014.

Kim's Little Monsters bij DaWanda
Ik heb een extra webshop geopend bij DaWanda met een online PDF illustratie cursus en papier producten. Het plan is om meer online zelfstudie cursussen te maken die je hier kan aanschaffen. Ik laat je weten als het zover is!

Comfort Box XL
De foto's hierboven zijn van een prive opdracht voor twee custom made XL Comfort Boxes voor een pas getrouwd stel die helaas ver van elkaar wonen (we hebben het hier over verschillende continenten). Het was superleuk om deze XL versies te maken en ik ben van plan om binnenkort custom made XL boxes ook aan te gaan bieden in mijn webshop.
3 comments:

 1. the giant comfort boxes are amazing!
  what a beautiful idea!
  everytime you miss your person to open the box and see them.:)
  even a paper version of them!

  ReplyDelete
 2. Hoi Kim,
  Ik ben onlangs begonnen met je online work shop en je 'vroeg' om te melden als er wat op internet zou staan. Nou ik kom niet heel veel verder maar dat is meer omdat ik er 'bang' voor ben straks verpruts ik het. Maar er staan foto's op mijn blog.
  door-doris.blogspot.com kun je ze bekijken als je wilt:)
  Het is erg leuk om er mee bezig te zijn! Maar vind het soms nog wel lastig maar dat ligt aan mij hoor:)
  Groetjes!

  ReplyDelete

all content on this blog © Kim Welling unless stated otherwise. Powered by Blogger.