Jellies on my mind

1 comment

The second assignment of the Lilla Rogers Bootcamp course I'm doing... is all about Jellies! When browsing for jelly-pics I found lots of pretty jelly advertisement posters from the twenties and thirties. This is how I came up with the art deco presentation plates and bowls. Also, Jell-O seems to be a copyright protected name so couldn't use that in my design. But with those dogs juggling the jellies I thought 'jelly-oh-oh' would be a good line! ;-)

------------

De tweede opdracht van de Lilla Rogers Bootcamp cursus die ik aan het doen ben... gaat over puddinkjes! Toen ik op zoek was naar pudding-afbeeldingen vond ik prachtige jelly-advertentie posters uit de jaren 20 en 30. Zo kwam ik op de art deco look voor de presentatie schalen en borden. En, Jell-O blijkt een beschermde naam te zijn die ik dus niet kon gebruiken in mijn ontwerp. Maar met deze jonglerende hondjes leek 'jelly-oh-oh' me ook wel een goede tekst! ;-)

1 comment:

  1. Ooooh jij doet 'm, wat cool! Ik heb me er ook aan verlekkerd maar vind het zo duur... Als het nou heel goed bevalt, laat je me even weten? Dan begin ik misschien toch met sparen :-) Ik loop overigens hopeloos achter met het lezen van je blog, dus bij deze alsnog heel erg gefeliciteerd met de geboorte van James!! Aan de geboorte-aankondiging te zien zorgt de kleine man al voor veel inspiratie :-) Geniet van elkaar!

    ReplyDelete

all content on this blog © Kim Welling unless stated otherwise. Powered by Blogger.