Social Media - Instagram

4 comments

Me and social media... I'm not sure we're always a good match. But lately I feel drawn towards it again (you might have noticed that I made a facebook page) and last week I thought: 'oh why not, let's give Instagram a go'. So far I must say: I'm having fun! Go and see for yourself at kimslittlemonsters.

How do you find social media and what works best for you?

----------

Ik en sociale media... weet niet of wij altijd zo'n fijne match zijn. Maar de laatste tijd 'roept' het me toch weer een beetje (misschien heb je al gezien dat ik een facebook pagina heb aangemaakt) en deze week dacht ik bij mezelf: 'Ah waarom ook niet, laat ik Instagram eens proberen'. En voor zover moet ik zeggen: ik vermaak me! Zie het zelf op kimslittlemonsters.

Hoe is jouw verhouding met sociale media en wat werkt voor jou het best?


4 comments:

 1. hei kim!
  nice to follow you on instagram (i am as evdokiat)!
  sometimes social media makes me dizzy...
  it's good to use them but with a limit.
  as a greek proverb says:
  "don't keep too many watermelons
  under one arm" :)
  x

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahaha, I like that proverb! I think I'll keep that in mind ;-)

   Delete
 2. Ik had echt geen idee wat je met twitter moest toen ik het de eerste keer zag! Ik kon het niet eens lezen en vond het maar raar ;) Totdat ik er een klein boekje over las en ineens zag ik mogelijkheden. Ik vind het geweldig, heb al zóveel leuke mensen ontmoet via twitter. Echt te gek. Mijn first runner up is Pinterest; pure eye candy :) Instagram vind ik ook grappig, voor af en toe. En met facebook heb ik eigenlijk weinig.

  ReplyDelete
 3. Pinterest, ook leuk! Heb ik eigenlijk ook maar op een gegeven moment raakte ik helemaal overvoerd door alle mooie plaatjes.
  Ook herkenbaar wat je zegt over Twitter, heb ik me nog niet in verdiept omdat het een soort abracadabra lijkt!

  ReplyDelete

all content on this blog © Kim Welling unless stated otherwise. Powered by Blogger.